Højglans Køkken

Written by admin on . Posted in Ikke kategoriseret

ÆGTE højglans køkkener fra ALNO.

HÆRDET GLAS

Når man ser det meget populære højglanskøkken fra ALNO med hærdet glas – er der ingen tvivl. Glasoverfladerne fascinerer ved første øjekast.

ALNO ART PRO

Alno’s hærdet glaslåger er ubetinget stjernen blandt ALNOs højglans køkkener. ALNO ART PRO fås i hele 6 forskellige farver. Hvid, råhvid, champagne metallic, graffit, sort og stone.  Ikke nok med at køkkener med glaslåger er meget nemme at holde. Lågerne er næsten umuligt at ridse. Så du skal ikke være så nervøs for at komme til at slå lågen med din kødhammer. De er utrolig stærke. Prøv selv…..

ALNO STARLINE GLAS.

Med den store succes med ALNO ART fortsatte ALNO med nye højglans køkkener i designet STARLINE. De helt ensfarvede glaslåger åbnes let uden nogen former for greb. STARLINE serien fås også med matte glaslåger. De er fløjlsagtigt bløde at røre ved og produceret i en speciel satin finish med dybdegående effekt. Innovative satin frostet glas åbner op for nye æstetiske perspektiver. Det betyder, at ikke blot de ser godt ud, men takket være den høje slagfasthed og nemme rengøring, er glaskøkkener ekstremt praktiske. 1 køkken alno