Tysk køkken Kolding

Written by admin on . Posted in Ikke kategoriseret

Design Awards 2016 – Alno Køkken. Igen i år har Alno fået mange Design Award priser. Køkken innovation for 2016 roste Alno for funktionalitet og håndværk af Alno Køkken. Det tyske Alno køkken er en af de førende køkkenproducenter hvor funktionalitet og æstetik har altid været bolig produkt design i højsædet. Alno Køkken har allerede modtaget mange prestigefyldte priser ved messen i Milano. Keramik køkken fra Alno Køkken. Den tyske Design Award 2016 gav den høje pris for Alno Køkkenet med Keramik låger. Alno Cera Concretto – og Alno Star Plan Oxidgrau fik igen den store pris Kitchen Innovation of the year 2016 for lågerne Alno Star Sign og Alno Sund køkken. Den internationale German Design Awards uddeles hvert år af tyske Design afdeling for kvalitets køkkener. De prisbelønnede produkter får den høje design pris i Frankfurt. Alno Køkken i Milano Alno Køkken blev prisbelønnet i Milano for at iblandt mange af de køkkener der blev fromvist at være højdepunkterne i den internationale køkken messe. Et Chick som den meget bæreløsning med det meget interessante materiale. Kolding Køkken og Bad Center kan du se det stærke-flotte og meget design prægede køkken Kolding. Tysk Køkken Kolding Alno

Køkken Kolding – Din Køkkenbutik i Kolding

Written by admin on . Posted in Ikke kategoriseret

Køkken Kolding ? Når du er på udkig efter køkkenbutik i Kolding Når du bevæger dig ud på køkkenmarkedet for at se på nyt køkken er det en god ide at gå på opdagelse i flere køkkenbutikker. Hvad findes der – hvad type køkken er til jeres stil ? Hvad type køkken, hvad farve og hvad prisleje er i på udkig efter. Ved Kolding Køkken og bad center har vi flere køkkenmærker at vælge imellem. Hvis det skal være de mere luksuriøse med for eksempel keramik låger skal du overveje et Alno Køkken. Vores udstilling af Alno køkken ligger i Kolding og der er en afdeling med flere typer køkkener. Hvid højglans køkken, Hvid grebsfri køkken, silkemat overflade i hvid og sort. Ja muligheder er der nok af. Nyt køkken i Kolding. Hvis du søger god service – stort udvalg er det en god ide at tage ind til Kolding Køkken Center. Vi har et stort udvalg indenfor køkken, badeværelse og garderobe. Vores force er at vi tilbyder at opmåle-designe og montere jeres Alno køkken. Det gøres nemt for jer da vi kan lave det helt fra starten med nedbrydning af køkken, male, murer sætte loft op og så videre. Det eneste du skal foretage dig er at vælge hvad type køkken du vil have sat op. Køkkenbutik i Kolding. De fleste kigger selvfølgelig på nettet på hvad mærke de ønsker at have et kig på. Andre går en runde i køkken butikker før internettet bliver brugt. Vores fremgangsmåde er meget forskellig. Når du går rundt og kigger på køkkenbutik i Kolding, Køkken butik i Haderslev eller Køkkenbutik i Fredericia eller Køkkenbutik i Odense skal du huske at kigge forbi din butik i Kolding. Vi montere gerne dit køkken i Haderslev eller Fredericia. Og når vi er igang kan vi også montere dit køkken i Odense selvom vi holder til i Kolding.
Køkkenbutik i Kolding med Flotte Køkkener ? Kolding Køkken

Køkkenbutik i Kolding – nyt køkken i Kolding

Højglans Køkken

Written by admin on . Posted in Ikke kategoriseret

ÆGTE højglans køkkener fra ALNO.

HÆRDET GLAS

Når man ser det meget populære højglanskøkken fra ALNO med hærdet glas – er der ingen tvivl. Glasoverfladerne fascinerer ved første øjekast.

ALNO ART PRO

Alno’s hærdet glaslåger er ubetinget stjernen blandt ALNOs højglans køkkener. ALNO ART PRO fås i hele 6 forskellige farver. Hvid, råhvid, champagne metallic, graffit, sort og stone.  Ikke nok med at køkkener med glaslåger er meget nemme at holde. Lågerne er næsten umuligt at ridse. Så du skal ikke være så nervøs for at komme til at slå lågen med din kødhammer. De er utrolig stærke. Prøv selv…..

ALNO STARLINE GLAS.

Med den store succes med ALNO ART fortsatte ALNO med nye højglans køkkener i designet STARLINE. De helt ensfarvede glaslåger åbnes let uden nogen former for greb. STARLINE serien fås også med matte glaslåger. De er fløjlsagtigt bløde at røre ved og produceret i en speciel satin finish med dybdegående effekt. Innovative satin frostet glas åbner op for nye æstetiske perspektiver. Det betyder, at ikke blot de ser godt ud, men takket være den høje slagfasthed og nemme rengøring, er glaskøkkener ekstremt praktiske. 1 køkken alno

Alno køkken Kolding. Starline grebsfri køkken

Written by admin on . Posted in Ikke kategoriseret

Det grebsfrie  Alno Starline Collection.

Alno har med Starline serien nu igen mulighed for at vise nye standarder inden for design køkkener med rene linier. Det nye Starline Køkken program kan fører både lodrette og vandrette linier igennem køkkenet. Køkkenet kan allerede nu ses i køkken udstillingen i Kolding. Starline grebet er et integreret greb som er fræst ind i selve korpus.

Europas største køkkenproducent.

Alno er et af Europas største køkkenproducenter. Alno har produceret køkkener i over 85 år og laver idag over 450.000 køkkener om året. Den tyske producent er kendt for den høje kvalitet samt for det store udvalg af special fronter både inden for autolak, glas og keramik. Den tyske leveringssikkerhed er heller ikke at glemme. Den sikre leveringssikkerhed er tyskerne også kendt for. Den tyske køkken producent kender ikke ordet “restordre” – Når køkkenet er bestilt til uge 24 bliver det også leveret uge 24 – vel at mærke uden manglende låger og skabe.

Alno er klar med dit drømmekøkken.

Alno kan levere dit drømmekøkken.. Vi gør alt for at kunden får opfyldt ønsket om drømme køkkenet. Som uddannet tømrer med mange års erfaring inden for både salg og montering af køkkener kan vi tegne og levere dit drømme køkken. Alno er den eneste på markedet der leverer køkkener med hærdet glas låger. Det er nok det stærkeste og mest vedligeholdeses venlige køkken på markedet. Kom ind til din Alno køkken forhandler i Kolding og se dit næste kvalitets køkken. lagersalg 8x3 billede

Tysk kvalitet – Dansk design køkken

Written by admin on . Posted in Alno

ALNO er Europas største køkkenproducent. Ingen har så mange fronter at byde på som ALNO. køkken og bad Ingen har så stor palette af skabsløsninger som ALNO – løsninger som både tiltaler den glade amatør og den professionelle kok. køkkener Ingen har så stort et standardudvalg i dybder, højder og bredder – ALNO løser et hvilken som helst køkkenproblem. Alno har lavet køkkener i 85 år og producerer idag over 450.000 køkkener om året. At ALNO køkken er lig med høj kvalitet til fornuftige priser er der mange der ved.