Alno køkken Kolding. Starline grebsfri køkken

Written by admin on . Posted in Ikke kategoriseret

Det grebsfrie  Alno Starline Collection.

Alno har med Starline serien nu igen mulighed for at vise nye standarder inden for design køkkener med rene linier. Det nye Starline Køkken program kan fører både lodrette og vandrette linier igennem køkkenet. Køkkenet kan allerede nu ses i køkken udstillingen i Kolding. Starline grebet er et integreret greb som er fræst ind i selve korpus.

Europas største køkkenproducent.

Alno er et af Europas største køkkenproducenter. Alno har produceret køkkener i over 85 år og laver idag over 450.000 køkkener om året. Den tyske producent er kendt for den høje kvalitet samt for det store udvalg af special fronter både inden for autolak, glas og keramik. Den tyske leveringssikkerhed er heller ikke at glemme. Den sikre leveringssikkerhed er tyskerne også kendt for. Den tyske køkken producent kender ikke ordet “restordre” – Når køkkenet er bestilt til uge 24 bliver det også leveret uge 24 – vel at mærke uden manglende låger og skabe.

Alno er klar med dit drømmekøkken.

Alno kan levere dit drømmekøkken.. Vi gør alt for at kunden får opfyldt ønsket om drømme køkkenet. Som uddannet tømrer med mange års erfaring inden for både salg og montering af køkkener kan vi tegne og levere dit drømme køkken. Alno er den eneste på markedet der leverer køkkener med hærdet glas låger. Det er nok det stærkeste og mest vedligeholdeses venlige køkken på markedet. Kom ind til din Alno køkken forhandler i Kolding og se dit næste kvalitets køkken. lagersalg 8x3 billede