Højglans Køkken

Written by admin on . Posted in Ikke kategoriseret

ÆGTE højglans køkkener fra ALNO.

HÆRDET GLAS

Når man ser det meget populære højglanskøkken fra ALNO med hærdet glas – er der ingen tvivl. Glasoverfladerne fascinerer ved første øjekast.

ALNO ART PRO

Alno’s hærdet glaslåger er ubetinget stjernen blandt ALNOs højglans køkkener. ALNO ART PRO fås i hele 6 forskellige farver. Hvid, råhvid, champagne metallic, graffit, sort og stone.  Ikke nok med at køkkener med glaslåger er meget nemme at holde. Lågerne er næsten umuligt at ridse. Så du skal ikke være så nervøs for at komme til at slå lågen med din kødhammer. De er utrolig stærke. Prøv selv…..

ALNO STARLINE GLAS.

Med den store succes med ALNO ART fortsatte ALNO med nye højglans køkkener i designet STARLINE. De helt ensfarvede glaslåger åbnes let uden nogen former for greb. STARLINE serien fås også med matte glaslåger. De er fløjlsagtigt bløde at røre ved og produceret i en speciel satin finish med dybdegående effekt. Innovative satin frostet glas åbner op for nye æstetiske perspektiver. Det betyder, at ikke blot de ser godt ud, men takket være den høje slagfasthed og nemme rengøring, er glaskøkkener ekstremt praktiske. 1 køkken alno

Alno køkken Kolding. Starline grebsfri køkken

Written by admin on . Posted in Ikke kategoriseret

Det grebsfrie  Alno Starline Collection.

Alno har med Starline serien nu igen mulighed for at vise nye standarder inden for design køkkener med rene linier. Det nye Starline Køkken program kan fører både lodrette og vandrette linier igennem køkkenet. Køkkenet kan allerede nu ses i køkken udstillingen i Kolding. Starline grebet er et integreret greb som er fræst ind i selve korpus.

Europas største køkkenproducent.

Alno er et af Europas største køkkenproducenter. Alno har produceret køkkener i over 85 år og laver idag over 450.000 køkkener om året. Den tyske producent er kendt for den høje kvalitet samt for det store udvalg af special fronter både inden for autolak, glas og keramik. Den tyske leveringssikkerhed er heller ikke at glemme. Den sikre leveringssikkerhed er tyskerne også kendt for. Den tyske køkken producent kender ikke ordet “restordre” – Når køkkenet er bestilt til uge 24 bliver det også leveret uge 24 – vel at mærke uden manglende låger og skabe.

Alno er klar med dit drømmekøkken.

Alno kan levere dit drømmekøkken.. Vi gør alt for at kunden får opfyldt ønsket om drømme køkkenet. Som uddannet tømrer med mange års erfaring inden for både salg og montering af køkkener kan vi tegne og levere dit drømme køkken. Alno er den eneste på markedet der leverer køkkener med hærdet glas låger. Det er nok det stærkeste og mest vedligeholdeses venlige køkken på markedet. Kom ind til din Alno køkken forhandler i Kolding og se dit næste kvalitets køkken. lagersalg 8x3 billede

Tysk kvalitet – Dansk design køkken

Written by admin on . Posted in Alno

ALNO er Europas største køkkenproducent. Ingen har så mange fronter at byde på som ALNO. køkken og bad Ingen har så stor palette af skabsløsninger som ALNO – løsninger som både tiltaler den glade amatør og den professionelle kok. køkkener Ingen har så stort et standardudvalg i dybder, højder og bredder – ALNO løser et hvilken som helst køkkenproblem. Alno har lavet køkkener i 85 år og producerer idag over 450.000 køkkener om året. At ALNO køkken er lig med høj kvalitet til fornuftige priser er der mange der ved.